Site Loader
Leefmilieu Brussel / august 2019
EXTRA EXAMENS
Beste collega’s,
Omwille van het grote aantal inschrijvingen voor het centraal examen in oktober van dit jaar hebben we besloten om in oktober 6 extra sessies in te leggen, zodat elke certificateur die de bijscholing heeft gevolgd voor 15 oktober het examen kan afleggen:
– dinsdag 1/10/2019 om 8u
– dinsdag 1/10/2019 om 13u
– woensdag 2/10/2019 om 8u
– woensdag 2/10/2019 om 13u
– maandag 7/10/2019 om 8u
– maandag 7/10/2019 om 13
Op het moment van verzending van deze E-News waren er nog enkele plaatsen voor de eerder geplande sessies van het centraal examen (3, 4 en 5 oktober 2019 in de voormiddag).
We wensen jullie veel blokplezier!
NIEUW IN EPB DESK
Jullie hebben het misschien al gemerkt: EPB DESK heeft een nieuwe look gekregen en heet nu Koepel EPB Desk. Het platform biedt voortaan immers diensten aan voor verschillende EPB-professionals. Het nieuwe platform is voorlopig enkel toegankelijk voor EPB-certificateurs voor wooneenheden en openbare gebouwen. In de nabije toekomst wordt het platform ook opengesteld voor PLAGE-professionals en vervolgens ook voor professionals van de EPB-verwarmingsreglementering. En dat gaat gepaard met een nieuwe naamsverandering: vanaf dat moment zal het platform Koepel EPB Desk en PLAGE heten. De bedoeling van al die aanpassingen is om jullie één enkel toegangspunt te bieden en een betere coherentie tussen jullie verschillende erkenningen te garanderen. Deze update sluit ook aan bij ons streven naar administratieve vereenvoudiging, centralisering, hergebruik en het delen van gegevens.
Het platform kreeg een compleet nieuwe look, met het oog op een optimale ergonomie.
Voortaan zullen we ook gebruikmaken van de optie ‘Nieuwsberichten’ in de Koepel. Via deze nieuwe optie kunnen we jullie korte infoberichten sturen wanneer jullie verbinding maken met jullie werktool. Zo kunnen we jullie bijvoorbeeld laten weten dat er een nieuwe E-News, nieuwe wetgeving of wijzigingen in EPB Desk online staan. Deze informatie is echter aanvullend en vervangt dus niet onze E-News, die je gewoon blijft lezen.
We hopen dat deze nieuwe interface door jullie gesmaakt wordt. Een opmerking of suggestie? Stuur ons meteen een e-mail.
We wensen u nog een prettige week,