Site Loader

Het kalender van de opleidingen (Residentieel Certificateur, EPB Adviseur en het doorgronden van de software voor EPB Adviseur) is beschikbaar. U heeft er toegang via het rubriek “opleidingen” van onze website.

De Residentieel Certificateur opleidingen:

EET is de referentie voor de opleidingen Residentieel Certificateur in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. Inderdaad, EET heeft niet alleen de eerste certificateurs opgeleid maar ook het grootste aantal in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. Meer dan 250 kandidaten hebben de opleidingen bijgewoond en zijn voor de meeste goedgekeurd of worden binnenkort.
De EPB Adviseur opleidingen: aanpassing
Sinds een week, hebben wij de constructieve knooppunten bijgevoegd in het programma van de EPB Adviseur-opleidingen.
De deelnemers genieten al van een bijscholing en die bevat de inhoud van de eerste recyclage die de goedgekeurde EPB Adviseur zullen moeten volgen, waaronder: de constructieve knooppunten en het gebruik van de nieuwe versie van de software (V3.0.2).
De trainers zijn professionals die ervaring hebben in het gebied en die zelf certificateur en/of EPB Adviseur zijn. De meeste werden door het BIM opgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van beroepsopleidingen.